zapach
758
korpus
715
metafory
Słowo kluczowe tematu metaforycznego występuje w korpusie 758 razy.
Metafory
- akcentem zapachu zieleni
- akcenty aromatyczne są i tutaj doskonale wyczuwalne
- akcenty chmielowe w zapachu
- akcent zapachowy
- akordem marakui
- akordem skórzanym
- akord owocowy
- akord zapachowy szypru
- akord zapachu
- aksamitna woń wanilii
- aksamitnością zapachu
- alkohol jest przebiegle ukryty
- Amerykańskie chmiele skontrowana potężną wonią słodowości
- aromacie kwaśnych czereśni
- Aromat: Kolendra i gałka muszkatołowa grają pierwsze skrzypce
- Aromat: Na pierwszym planie zdecydowanie nowofalowe chmiele
- Aromat chmielowy bardzo fajny, mocny
- Aromat chmielowy jest skupiony głównie na akcentach cytrusowych
- aromat chmielowy nie walczył o dominację ze słodowością
- Aromat dosyć stonowany
- Aromat dość delikatny
- aromat dość delikatny
- Aromat jest bardzo czysty
- Aromat jest bardzo zbalansowany.
- Aromat jest zbalansowany
- Aromat lekko oranżadowy
- aromat mariażu mandarynki ze słodką pomarańczą
- Aromat piwa jest czysty
- aromat piwa Westvleteren jest wręcz ubogi
- aromat róży wpleść w zapach
- Aromat spalony
- aromat tej kawy nie zwala z nóg
- Aromat uzupełniają brzoskwiniowe estry i słodowa podbudowa
- aromat w którym wszystko razem gra
- Aromaty ananasa i melona przeplecione
- aromaty chmielowe uciekają w eter jako pierwsze
- aromaty cukru pudru - wszystko intensywne i nachalne
- Aromaty cytrusów przeplatają się z morelami i brzoskwiniami
- aromatyczna koncentracja wina
- aromatycznej bomby
- Aromatycznie potężne wino
- Aromatycznie w kierunku czerwonych owoców
- aromaty czyste
- aromaty czyste
- Aromaty delikatne
- aromaty lekkich żywic
- Aromaty róży i wiciokrzewu rywalizują tu ze sobą i jest to walka naprawdę zażarta, okraszona owacjami cytrusów i jabłek.
- Aromaty wyważone
- aromaty żywic wylewają się wręcz z butelki od razu po otwarciu
- artykulację zapachu piżma
- atakuje nas chłód kadzidlany
- atomat bardzo ciekawie gra z nutami słodowymi
- Bardzo czysty aromat piwa, brak skaz
- bardzo czystym cytrusowo-kwiatowym, egzotycznym aromacie
- bardzo czysty zapach
- bardzo nikłe cytrusy w zapachu
- bardzo silna żywiczność zapachu amerykańskich chmieli
- bardzo silny aromat przejrzałych brzoskwiń
- Bardzo słabo czuć wanilię i cynamon.
- bardzo wyrazista won peonii
- bardzo wyraźne zielone oliwki
- Bardzo zbalansowany bukiet zapachowy
- Bardzo zbalansowany i przyjemny aromat.
- bazie zapachu
- bez nut zapachowych przypiekanych
- białych, zakurzonych piżm
- bogactwo amerykańskiego chmielu
- bogatej nuty zapachowej
- Bogaty, zacny aromat
- bogaty aromat piwa
- bogaty profil aromatyczny
- brak mocy zapachu
- bukiecie wina
- bukietem zapachowym
- bukietem zapachowym
- bukietem zapachowym
- bukiet zapachowy
- Bukiet zapachowy
- bukiet zapachowy
- bukiet zapachowy
- bukiet zapachowy
- bukiet zapachowy
- Bukiet zapachowy łączył w sobie aromat świeżo pieczonej wołowiny, mieszanki ziół, pomidorów i cebuli
- bukiet zapachowy truskawko-malinowy, słodki
- całość zapachu jest mocno zbalansowana, wonna
- Całość zapachu jest solidna
- chłodną wonią konwalii
- chłodne kadzidło frakońskie
- chłód kadzidlany
- Chmiele w zapachu pewnie były wcześniej znacznie silniejsze
- chmielowość uleciała sobie
- chropowata woń skóry
- ciekawa nuta zapachowa kojarząca mi się z yerba mate
- ciekawie grają nuty typowo weizenowo-żytnie
- ciemne nuty obecne w zapachu
- cieniem aromatów fiołka
- cień zapachu młodego włoskiego orzecha
- ciepła woń ambry
- Cierpka żurawina
- cierpkość zapachu karmelu
- Cyklamen i bergamotka czają się gdzieś w tle.
- czai się dysonans aromatyczny
- czai się lekki diacetyl
- czereśniowo-grzybowym bukiecie zapachowym
- czysty zapach piżma
- Dalej grają winne nuty beczki
- delikatna chmielowość zapachu
- delikatna nuta zapachu
- delikatna słodowość zapachu piwa
- delikatna woń
- delikatna ziołowość
- delikatne aromaty karmelu
- delikatne estry owocowe
- Delikatne nuty zapachowe pieprzne i korzenne.
- delikatne owocowe estry
- delikatne zapachy cytrusów
- delikatne żywice
- Delikatnie kwiatowy aromat chmielu.
- delikatnie pachnie
- delikatnie słodką wonią
- delikatny, ciepły zapach piżma
- delikatny akord zapachowy
- delikatny ananas w zapachu
- delikatny aromat
- Delikatny aromat
- delikatny aromat cytryny
- delikatny kwasek zapachu
- delikatnym akordem zapachowym
- delikatnym aldehydem octowym
- delikatnymi nutami zapachowymi
- delikatny zapach
- delikatny zapach chmielu
- delikatny zapach pysznego jedzenia
- diacetyl przykrył aromat chmielu
- Diacetylu, moje nemesis
- Diacetylu spotykamy się raz jeszcze.
- Diacetyl znacznie silniejszy
- dobrze znanym bukiecie zapachowym
- dojrzały aromat
- dojrzały nos
- Dominują tropikalne owoce, przez które przebijają się zapachy kwiatowe.
- Dopiero po pewnym czasie pojawiają się nuty słodowe
- doskonale wykonany zapach piwa
- Dosyć słodki zapach.
- dotknąć woń
- drapieżny zapach
- drzewne akordy
- drzewnej barwie zapachu
- drzewno-żywicznych nut zapachowych
- dymna nuta zapachowa
- dyskrecji zapachu
- dysonans aromatyczny
- dzikie fenole
- elegancką nutę zapachową
- elegancko podszyte jest słodową nutą zapachu
- elementy owocowe w zapachu
- Fajnie to gra w zapachu piwa
- feeria aromatów owocowych
- feerią ciemnych aromatów
- gamę aromatów
- genialnym zapachu
- genialny zapach róży
- Gęsty musi być również zapach
- Główną rolę grają natomiast cytrusy
- gra aromat
- grają nuty zapachowe wędzone
- harmonijny bukiet zapachowy
- herbaciany ton zapachu
- ich zapach bardzo trudno ujarzmić
- idealnie komponują się z aromatami piwa
- intensywnie animalna woń
- jakieś lekkie akcenty zapachowe
- jaśminowo-herbacianym tchem
- kadzidlanych klimatów
- kadzidlanym akordem
- kadzidło frakońskie, które maluje mi obraz przesiąkniętego oparami kadzidlanymi drewnianego wnętrza kościelnego
- kamiennym tle zapachu
- Kardamon zawsze jest nutą sprzeczną.
- kawy dopieprzono bez sensu i praktycznie zabiła wszelkie inne aromaty
- klimatem zapachu
- kompozycję zapachową
- kremowa woń wanilii
- kremowej wanilii
- krystalicznie zimną woń
- kwasek zapachu
- kwasem zapachu
- kwaskowatością zapachu
- kwaskowatość zapachu
- kwaskowatość zapachu
- kwaskowaty aromat
- kwasowość zapachu
- kwaśnej stronie mocy zapachu
- kwaśnej woni
- kwaśny zapach yuzu i petitgrain
- kwiatowo-tropikalnym bukiecie zapachowym
- lasami owocowych i kwiatowych estrów
- leciutka kwaskowatość zapachu
- lekka cierpkość zapachu karmelu
- lekka kwaskowatość zapachu
- Lekka nuta cytrusowa w zapachu
- lekka nuta zapachu
- lekka paloność w zapachu
- lekka paloność zapachu
- lekka pylistość zapachu
- lekka słodowość
- Lekka słodowość
- lekka słodowość zapachu
- Lekka słodowość zapachu
- lekka słodycz zapachu
- lekka słodycz zapachu
- lekka woń czarnej porzeczki
- lekka woń wędzonki
- lekka żywiczność zapachu
- lekką wanilią
- lekką woń zielonej herbaty
- lekki aldehyd octowy
- lekki aromat słodu
- Lekkie aromaty winne
- lekkie cytrusy w zapachu
- lekkie estry
- lekkie estry owocowe
- Lekkie estry owocowe i kwiatowe
- lekkie fenole
- lekkie nuty tytoniowe
- lekkie nuty zapachowe
- lekkie piżmo
- lekkie zapachy żywic i cytrusów
- lekkie żywice w zapachu
- lekkim akcentem zapachowym
- lekki smak wędzonki
- lekki zapach
- lekki zapach chmielu
- lekki zapach kiszonki
- lekki zapach mango
- lekki zapach popiołu
- lekki zapach siana
- lekki zapach ziarna
- lekko cytrusowy zapach
- Lekko korzenny aromat
- lekko słodki zapach
- Lilia w tych perfumach przypomina mi umalowaną Myszkami Miki salę szpitalną dla dzieci.
- liście geranium i fiołka zatonęły w zapachu sandałowca
- lżejsze zapach piwa Raging Bitch z Flying Dog
- lżejszych woni
- łagodny zapach
- mięcie pieprzowej, świeżo suszonej i bardzo mocno pachnącej
- miłym zapachem
- miły zapach
- mleczną nutę zapachową
- mleczne nuty zapachu
- mniejszy aromat chmielowy
- mnogość ciekawych nut pieprznych i fenolowych
- mocarnych woni palonych liści tytoniu
- mocną woń słodowości
- mocny zapach yuzu i petitgrain
- można pić piękne wina nie tracąc rozumu
- mydlano-pudrowe obłoczki zapachu
- Na dalszym planie aromaty z ciemnego słodu i palone
- Na dalszym planie zapachu znajduje się słodycz
- Na drugim planie majaczy aromat ciemnego słodu.
- Na drugim planie zapachu słodowość i estry owocowe
- najbardziej czarujących aromatów
- Najmniejszych oznak starości w bukiecie wina.
- Na mojej skórze pojawiła się paczula
- na pierwszym planie zapachu
- Na pierwszym planie zapachu aldehyd octowy
- Na pierwszym planie zapachu słodowość
- Na pierwszym planie zapachu wędzonka
- na pierwszy plan wysuwa się zapach wodnej lilii
- Narkotyczna, odurzająca woń paczuli
- na scenę wchodzi lawenda
- na tym obliczu zapachu spoczął słodki, waniliowy puder
- Nie brakuje zapachowi mroku
- Nie brakuje zapachowi tajemnicy
- Nieco utleniony nos Micante 2011 aromatycznie dryfuje w stronę mango, cytrusów i trawy
- niedojrzała woń
- niemal namacalną wonią otępiającej gorzały
- nienachalną słodyczą zapachu
- nie przepadam za perfumami jadalnymi
- Niesamowicie złożony aromat
- niesłodkie aromaty cytrusów
- nieśmiała projekcja zapachu
- nieśmiało daje się wyczuć zapach
- Niezwykła głębia w aromatach
- No i woń śliwki ma fioletowy kolor
- Nos atakuje cytrusem i kwiatkiem jabłonki, mokrym kamieniem.
- nuta alkoholowa
- nuta cytrusów
- nutami zapachowymi końskiej derki
- nutami zapachowymi tytoniu
- nutami zapachu grejpfruta
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa
- nuta zapachowa kwiatu brzoskwini
- Nuta zapachowa tej byliny
- nuta zapachowa wanilli w winie
- nuta zapachowe palone
- nuta zapachu kadzidła
- nuta zapachu tuberozy
- nutą kwiatową
- nutą owoców tropikalnych
- nutą zapachu rozmarynu
- Nut ciemnych nie stwierdzono w zapachu
- nut drożdżowych w zapachu
- nutki zapachu czarnego bzu
- nut typowo winnych
- nut wędzonki w zapachu
- nuty chmielowe
- nuty chmielowe
- nuty chmielu
- nuty czekoladowe
- nuty czekoladowe i palone
- nuty karmelowe w zapachu
- nuty koniakowe
- nuty obecne w zapachu
- nuty owocowe i ziemiste
- nuty palone
- nuty słodowe
- nuty tytoniowe
- nuty zapachowe
- nuty zapachowe
- nuty zapachowe limonkowe i ziołowe
- nuty zapachowe palone
- nuty zapachowe siarkowe
- nuty zapachowe wędzonki
- nuty zapachowe ziołowe
- nuty zapachu męczennicy
- nuty zapachu wychodzą
- nuty zapachwe kwiatowe i owocowe
- Nut zapachowych
- nut zapachowych karmelowych i melanoidowych
- nut zapachowych trawiasto-cytrusowych
- nut zapachu żywicznych i cytrusowych
- obecne w zapachu piżmo przedstawiono dostatecznie wyraziście
- obecne w zapachu piżmo zręcznie zmiękczono
- obłoku różanego zapachu
- obraz zapachu kardamonu
- ocean aromatów
- ociepla zapach
- oczarują nozdrza aromatami
- Od początku w zapachu gra chmiel
- odpowiada nuta zapachowa lawendy i imbiru
- Od progu powitał mnie zapach grzybów.
- odrobinkę pieprzne aromaty
- Ognisty zapach
- olfaktorycznego spektrum
- orientalnym, suchym i gorącym zapachem
- ostra nuta alkoholowa
- ostra woń paczuli
- ostrość nut zapachowych
- ostry i chłodny zapach
- ostry zapach
- ostry zapach tytoniu
- owacjami cytrusów i jabłek
- owocowy bukiet zapachowy
- pachną bardziej liniowo
- pachną bosko
- pachną słodko
- pachnieć sensualnie, kusicielsko
- pachnie delikatnie wanilią
- Pachnie jak Weizen/Roggen, dosyć słodko
- pachnie to lekko i przyjemnie
- Paczula otacza swoim ciepłem
- paczula zalana wytrawną, cierpką słodyczą
- palone nuty zapachowe
- Pełny aromat piwa
- perfumy są tak samo ciepłe
- pieprznymi nutami zapachowymi
- pieprzowe nuty
- Pierwsza atakuje receptory słodycz
- pierwsza nuta zapachowa słabnie
- pierwsza nuta zapachu to wędzona śliwka
- pierwszoplanowych aromatów
- piękną wanilią
- pikantne fenole
- piwo nie zamierza zgwałcić zatok zapachem
- plącze się także zapach rozmarynu
- Płynie rzeka autolizy
- Po chwili pojawiają się nuty czekoladowe
- Początkowe pieprzowe nuty zapachu, to jak pierwsze iskierki między kochankami.
- podbudowane sporą ilością aromatów
- podszyciem zapachu
- podszyte nutami zapachowymi
- pojawiają się cytrusy
- pojawiają się nuty zapachowe
- pojawiają się wszystkie ciemne nuty
- pojawia się nuta alkoholowa
- Po ogrzaniu w tle czai się lekki diacetyl
- Po około 3 godzinach na skórze czuję głównie tę dość przyjemną gorycz.
- po równo grały aromaty czerwonych owoców i spalonego kabla
- postać skostniałą zapachu
- postać zimną zapachu
- potędze aromatów
- Potęga suszonych owoców
- potęga zapachu wiśni
- potężna słodowość w zapachu
- Potężna słodowość zapachu
- potężną wonią słodowości
- potężny aromat
- potężnym akordem zapachowym
- Potężny zapach
- powietrze pachnie upałem
- Po wwąchaniu w tle zapachu leciutka kwaskowatość.
- profil aromatyczny
- profil aromatyczny
- profil aromatyczny
- profil aromatyczny
- profil smakowy piwa
- Profil wybitnie czysty.
- Profil zapachowy
- profil zapachu
- profil zapachu jest skomplikowany
- projekcja zapachu
- przebłyskami zapachu
- przekrojem estrów
- przełamać ostrość zapachu
- przełamać ostry zapach słodyczą
- przyciężkawy kadzidlany zapach
- przy dłuższym myszkowaniu w zapachu
- Przyjemny, zbalansowany zapach
- pudrowej scenie zapachu
- pylistość zapachu
- Równolegle do tej nuty zapachowej
- różany dym zapachu
- różową słodyczą zapachu
- rześką kwaskowatością
- Sam zapach zadziwia ostrością
- Są obecne lekkie mleczne nuty zapachowe
- serowe nuty w zapachu
- siarkowa nuta zapachu piwa
- siejąc octem w aromacie
- silnie aromatyczne
- silniejsze są nuty zapachowe
- silny aromat słodowy
- silny zapach
- silny zapach cytrusów
- Siła i moc amerykańskich odmian chmielu
- skomplikowany zapach
- skoncentrowanym aromacie cytrusów
- skrzypiącej bazie zapachowej
- Słodka nuta
- słodkawy aromat owsa
- słodkawym zapachem
- Słodkawy nosek
- słodką wanilią
- słodkie aromaty
- słodkiego zapachu
- słodkie nuty zapachowe
- słodki zapach
- Słodki zapach
- słodko pachnąca
- Słodko pachnieć
- słodową nutą zapachu
- Słodowość miesza się z płatkami
- słodyczą, która była zbyt natarczywa
- słodyczą, która była zbyt ostra
- słodyczą woni wanilii i śliwki
- słodyczą zapachu
- słodyczą zapachu
- słodyczą zapachu
- słodycz podszyta kwaskowatością
- słodyczy aromatów
- Słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- słodycz zapachu
- Słodycz zapachu słabsza
- słonym zapachem
- soczyste wonie róż
- soczysty aromat świeżych pomarańczy
- solidna słodowość
- Solidna słodowość zapachu
- solidna słodycz
- solidną słodowością zapachu
- solówka cyklamenu i bergamotki nie nadchodzi
- sosnowa nuta zapachu
- Specyficzny chmiel, walący swoją albiońską proweniencją
- spodziewałem się mega jebnięcia aromatu
- Spora słodowość w zapachu
- stonować ostrość zapachu
- stonować zapach słodyczą
- suchego, puszystego zapachu kłębu cukrowej waty
- suchej bazie zapachu
- Susz tej yerba mate pachnie lekko pieprzowo
- susz wydaje się trochę słodki w zapachu
- symfonii zapachów
- sympatyczne piżmo
- syntetyczne akordy kaszmiru i bobu tonka
- szeroką gamę
- szeroką gamę aromatów
- średni diacetyl
- Średni to krajobraz zapachowy
- świeża woń
- świeże aromaty dzikich kwiatów i egzotycznych owoców
- Tej samej cytrusowości uderzającej jako pierwszy akord bukietu
- Ten aromat rumowy dodany do piwa jest tak silny
- To atrakcyjny aromat wina
- tonie trawiasto-kwiatowym
- toporna słodycz zapachu
- uderzała bukietem zapachowym
- ułożony aromat piwa
- uwypuklić akcenty zapachowe
- wali czarną porzeczką
- walnięcia kwasem po nozdrzach
- W aromacie nie ma cienia
- W aromacie nie ma przyprawowej słodyczy
- W aromatach dominują wciąż nuty słodkich przypraw.
- W butelce grają przede wszystkim zapachy ciemnych słodów
- Wesoło prószy diacetyl.
- Wędzonka jest gdzieś w tle zapachu
- Wędzonka jestna piątym planie zapachu.
- Wędzonka jest tylko sugestią w zapachu.
- wilgotnawą wonią róży
- wina bogatego aromatycznie
- Wino aromatycznie ascetyczne, wątłe wręcz
- wino atakuje aromatem truskawek, poziomek i gałki muszkatołowej
- wino jest w swych aromatach dosyć powściągliwe
- wino Le Bel Olivier atakuje aromatami jabłek, miodu i cytrusów
- wino lekkie w aromacie
- wino powściągliwe w aromatach
- wino z bogatym aromatem
- wino z oprószonym migdałem nosem
- Wiosenny zapach róż
- w niesamowitej dyskrecji zapachu
- w nosie bardzo delikatne i uderza w pewien miły, miodowo-bazyliowyton
- W nosie sporo nieprzyjemnej zieloności
- W nosie wino niezwykle świeże.
- W nosie wyrazisty owoc
- wodnista woń
- wodnistym zapachem ogórka
- wokół zapachu liści tytoniu
- wonie żywic nie są wysunięte na pierwszy plan
- woń między cedrowymi gałązkami
- woń okraszona nierozróżnialnymi kwiatami
- woń owoców o aksamitnej skórce
- woń paczuli naturalną, wyrazistą
- woń paczuli noszalną
- woń pozbawiona swojej charakterystycznej słodyczy
- woń przyprawy jest zielona
- Woń rozwija się
- woń róży jest bardziej kwaśna
- woń róży jest ciut słodka
- woń róży jest jeszcze w pąku
- woń róży jest nie do końca dojrzała
- woń róży podrasowana cytrynami migoczącymi w tle
- woń róży sportretowana jest w nich w zbliżony sposób
- woń staje się coraz delikatniejsza
- woń tuberozy, choć dziewicza swoją niewinnością kusi, przyciąga, prowokuje
- woń wiśni uderzała po nosie
- woń zielonej herbaty jest przejrzysta
- woń zielonej herbaty z odrobiną charakterystycznej goryczki
- woń zmysłowych owoców
- współgrają z aromatami
- wszystkie składowe aromatu piwa siedzą na swoim miejscu
- w tle aromat pieprzowych fenoli
- w tle jest jeszcze kiszonka i aromat kwasu mlekowego
- w tle lekki aldehyd octowy
- W tle owocowe i kwiatowe estry.
- w tle po dłuższym wwąchaniu wyczuwalny jest aromat podobny do tego jaki mają kredki świecowe
- w tle przewija się znana z piwa Pacifica nuta
- w tle zapachu
- w tle zapachu
- W tle zapachu
- w tle zapachu
- w tle zapachu
- w tle zapachu ciemne słody
- W tle zapachu ciemne słody
- w tle zapachu cytrusowo-sosnowy aromat
- w tle zapachu delikatna orientalna nuta kadzidła
- W tle zapachu delikatne owocowe estry
- W tle zapachu delikatny aromat chilli
- W tle zapachu estry owocowe
- W tle zapachu fenole
- w tle zapachu jest kawa
- W tle zapachu majaczy DMS
- W tle zapachu majaczy słód
- W tle zapachu majaczy wanilia.
- W tle zapachu nuta
- W tle zapachu przewijają się nuty
- W tle zapachu słodowość
- w tle zapachu słodowość
- W tle zapachu słodowość
- W tle zapachu świecą niesłodkie cytrusy, potem gasną
- W tle zapachu żywice i słodowość
- w tle zapachy z ciemnych słodów
- wychodzi retronosowo miodowy aromat
- Wyczuwalny alkohol, ale w tle zapachu
- wypiliśmy aromatyczną bombę, Château Chantegrive 2010
- wyraźna brzoskwinia
- wyraźna słodowość zapachu
- Wyraźne aromaty śliw, wiśni i czarnych porzeczek w winie
- wyraźny aromat
- wyraźnym akordem zapachowym
- wyraźnymi nutami zapachowymi
- wysłuchać woń
- występie zapachu
- wytrawny zapach irysa
- w zapachu dawka słodowości
- w zapachu delikatna wanilia
- w zapachu delikatna wanilia
- w zapachu delikatne estry owocowe i wanilia
- w zapachu gra delikatne toffee
- w zapachu gra słodowość
- w zapachu gra wędzonka
- w zapachu leciutka przyprawkowość
- w zapachu lekka wędzonka
- w zapachu lekkie estry owocowe
- w zapachu lekki karmel
- w zapachu majaczą co prawda nuty chmielowe, ale są one bardziej w tle.
- w zapachu mocny banan
- w zapachu nuty miodowe
- w zapachu nuty zielonego jabłka
- w zapachu piwa potężne cytrusy
- W zapachu pojawiają się głównie dojrzałe brzoskwinie i morele
- w zapachu pojawiają się nuty siarkowe
- w zapachu rozkwita tytułowa róża
- w zapachu szumi paloność i karmel
- W zapachu tle paloność
- W zapachu tle trochę estrów i palonych aromatów.
- w zapachu wychodzą jeszcze czerwone owoce
- W zapachu yerby czuję coś w tle
- W zasadzie aromat jest wręcz nikły.
- zaczynają brzmieć nuty słodowe
- zaczynają grać aromaty z chmielu
- zaczynają pojawiać się orzechy włoskie
- Zapach: Bardzo wysoka owocowość
- Zapach: Landrynkowo-karmelowata ulepkowatość
- Zapach: Likier orzechowy, w tle bardzo delikatne cytrusy
- Zapach: Mocna, cytrynowa herbata.
- Zapach: najlepszy regiment Jego Piwnej Mości
- Zapach: Nie jest szczególnie mocny.
- Zapach: Przede wszystkim gorzka, szlachetna czekolada. W tle palone słody, wanilia i owocowe estry
- Zapach: Zdecydowanie czuć, że jest tutaj cała szalka Petriego dobroci.
- Zapach: Zdecydowanie skupiony
- zapach brunatny
- Zapach był nieco rozmyty
- zapach chmielu, ale bardzo delikatny
- zapach chowa się, jak skromna panna, której umizgi kawalerów nie imponują
- zapach ciepłych ziół
- zapach drzewa jest słodki
- zapach irysa o kobiecym obliczu
- zapach jałowca o męskim obliczu
- zapach jest bardziej agresywny
- zapach jest ciekawy, intensywny, okazujący charakter
- Zapach jest delikatny
- zapach jest mniej aksamitny
- zapach jest niesamowicie urokliwy
- zapach jest przenikliwy jak promienie wschodzącego słońca
- Zapach jest rozgrzewający
- Zapach jest słodki
- zapach jest stonowany
- Zapach kojarzy się dosyć słodko
- zapach kremu jest lekko słodki
- zapach kwiatowy nie jest ani zbyt ostry
- zapach kwiatowy nie jest surowy i odpychający
- zapach lekkiego banana
- Zapach – lekkie żywice
- Zapach maski jest słodki
- zapach miesza się zgrabnie ze szczyptą, dosłownie szczyptą, goździków.
- zapach może przybrać postać
- zapach nie będzie się naprzykrzał
- zapach nie ma żadnej cechy wybujałej
- zapach nosi się niesamowicie lekko
- zapach olejku jest "ciepły"
- zapach olejku jest słodki
- zapach oudu trzyma się na uboczu
- zapachowe nuty cytrusowe
- zapachowe nuty owocowe
- zapachowy akord ambry
- zapachowy akord skóry
- zapachowych nut słodowych
- zapachów podszytych solidną słodowością
- zapach palonych ziaren wodził nas za nos
- zapach pełny
- zapach pieprznych fenoli
- zapach piwa to grecka tragedia w trzech aktach.
- zapach piwa tylko obrał trochę inną drogę
- zapach piżma jest ciepły
- zapach piżma jest delikatny, ciepły
- zapach piżma jest kształtny
- zapach piżma zaserwowany w mocno ugrzecznionej formie
- zapach podbity wanilią
- zapach równoważy moc fenoli
- Zapach się ociepla
- zapach słodkiego pudru
- zapach szlachetnej lilii
- zapach świeżych listków bazylii
- zapach to bogactwo dwóch owoców tropikalnych: mango i marakui
- zapach to cedrowe gałązki
- Zapach toć to miętowo-malinowa galaretka
- zapach to dziwna ciecz
- zapach to festiwal goździków
- zapach to matowa wanilia
- zapach to miękka wanilia
- zapach to puder
- zapach to skropione rosą kwiaty
- zapach to słodki, waniliowy puder
- zapach to wagony cytrusów, żywic i owoców tropikalnych
- zapach to wilgotnawe drewienka
- zapach to wygładzone drzewo
- zapach to zielonkawe drewienka
- zapachu świeżych szyszek
- Zapach wydaje się być bardziej aksamitny
- Zapach wydaje się być zgrany
- zapachy: papaja, awokado i marakuja defilują tłumnie i dumnie
- zapachy bardziej ciepłe
- zapachy chmielów są bardzo nikłe
- Zapach yerby jest mocno miętowo-ziołowy
- zapachy gałki muszkatołowej i kardamonu brzmią przyjemnie
- zapachy łatwiejsze w odbiorze
- zapachy w wersji EdP rozwijają się inaczej…
- zapachy wychodzą na pierwszy plan
- zapach zbalansowany
- zapach zdecydowanie bardziej ukierunkowany na kwasowość
- zapach z gracją przeobrażono w emanującą zmysłowością, niezwykle przystępną dla nosa formę piżma
- Zapach z kwaskowatym podszyciem
- zapach z matero jest słaby, czuć yerbę i pozostałe zioła
- Zapach z paczki jest słaby
- Zapach żelu jest ładny
- Zapach żelu jest znikomy
- Zapach „młody”
- zapomnijcie o spontanicznie wpadających w nos obłoczkach
- Zaraz po nim pojawiają się fantastyczne aromaty cytrusów
- zbalansowanie zapachu piwa
- zbalansowany aromat
- zbalansowany i przyjemny profil smakowy
- Zbalansowany zapach
- zbalansowany zapach
- z całą baterią związanych z chmielem aromatów
- zdecydowany jest tutaj aromat kawy
- z dominującą nutą białych kwiatów i jabłka
- z dymem w tle zapachu
- zepsutej zieloności zapachu
- ze słodkimi przebłyskami zapachu
- zgubiły się chmielowe aromaty
- ziarnisty aromat
- zielone aromaty
- zimnych kadzidlanych klimatów
- ziołowo-zielone perfumy
- Z kolei wersja butelkowa ma owszem kawę, bardzo wyraźną.
- zmysłową słodyczą zapachu
- zmysł węchu zostaje zaatakowany doznaniami
- znana z zapachu piwa Pacifica nuta
- zobaczyć woń
- z przyjemną nutą zapachową pieprzu
- żurawina podbudowana karmelową słodowością
- żywiczną słodyczą
- żywicznej bazie zapachu
- żywiczny charakter zapachu
- „Diacetyl” wciąż na pozycjach i walczy.

1 z 1
TEMAT: [zapach] piwa
RAMA ŹRÓDŁOWA: WZROK
ELEMENT RAMY: tło
RAMA DOCELOWA: ZAPACH
ELEMENT RAMY: składowa zapachu
(...) palisander. Wydaje się wręcz podejrzanie klarowne. Zapach: Wersja lana cechowała się znacznie wyraźniejszym aromatem chmielowym. W butelce grają przede wszystkim ciemne słody, aczkolwiek w tle przewija się znana z Pacifica nuta . Smak: Średnie wysycenie, niska pełnia. Pierwszy akord składa się z niskiej pełni i lekkiej słodowości. W drugim zaczynają grać nuty palone (...)